Transporti

Pasi të keni bërë një porosi “Place Order”, do t’ju dërgohet një email njoftues që porosia juaj është marrë nga Korean Skincare AL dhe ajo është gati për tu proçesuar.

Ju lutemi të plotësoni në mënyrë të saktë adresën tuaj, numrin e kontaktit dhe emrin!

Korean Skincare AL ofron transport të shpejtë dhe ekonomik në Shqipëri.

Në varësi të vendndodhjes tuaj, afati i dorëzimit varjon nga 1 deri në 5 ditë pune.

Tarifat e transportit gjithashtu ndryshojnë sipas destinacionit:

Tiranë   –   200 lekë
Rrethe   –   300 lekë

Pagesa

Metoda e pagesës për blerjet që bëni nëpërmjet faqes tonë të web-it ose Instagramit është cash.
Paguani me para në dorë te korrieri në momentin e dorëzimit të porosisë.

 

Për çdo pyetje tuajën na kontaktoni në adresën e email-it: info@koreanskincare.al

Newsletter

Abonohuni me anë të email-it tuaj për tu përditësuar rreth produkteve dhe ofertave më të fundit!

© 2021 KoreanSkincare.al

X
Add to cart